kärkisähkö Oy

Sähköasennus Tuusula

Tilaa sähkömies Tuusulaan

Sähköliike Tuusulassa

Kärkisähkö on laatutietoinen sähköliike, joka palvelee Tuusulan alueella niin yksityishenkilöitä, rakennusliikkeitä kuin muitakin yrityksiä. Sähköliikkeemme on erikoistunut ennen kaikkea kattavaan vianpaikannukseen ja vikojen korjaamiseen. Käänny siis matalalla kynnyksellä sähkömiehemme puoleen, jos esimerkiksi kotisi sulake palaa useasti, huomaat sähkölaitteen tai kodinkoneen olevan rikki tai jotain muuta normaalista poikkeavaa ilmenee kiinteistösi sähköasennuksissa.

Ammattitaitoomme luottavat kotitalouksien lisäksi useat kiinteistöhuollon yritykset sekä remontointifirmat. Sähkömiehemme palvelevat joustavasti kaikissa sähkötöissä, asennuksissa ja urakoinneissa. Ota yhteyttä Kärkisähköön, kun haluat palvelua juuri sinua varten.

sähköasennukset ammattilaisille

Jätä sähköasennukset ammattilaisille

Älä yritä korjata sähkölaitetta tai muita vikoja itse! Jätä sähkötyöt ammattilaisen tehtäväksi. Pienimmänkään sähkövian laajuutta on mahdoton arvioida omatoimisesti. Siksi vikojen korjaaminen ja ongelmien määritys tulee aina jättää ammattitaitoiselle sähkömiehelle. Paitsi, että sähkövikojen korjaaminen itse on vaarallista, usein itsetehdyt viritelmät johtavat vain suurempiin ongelmiin, kuten vaurioihin kiinteistön muille sähköille tai rakenteille.

Sähköasennuksissa käytämme asianmukaisia tuotteita ja työkaluja

Käytämme töissämme aina laadukkaita sähköalan tuotteita kaapeleista kalusteisiin. Toteutamme kestävät ja luotettavat ratkaisut kiinteistön sähköihin, oli tarpeesi sitten remontti, viankorjaus, sähkökalusteiden päivitys tai muu muutostyö. Autamme asiakkaitamme sähkötuotteiden valinn assa, jotta voimme mahdollistaa tuotteiden ja samalla asennuksiemme pitkän elinkaaren. Heikkolaatuisten tuotteiden asentaminen on paitsi työläämpää, myös huomattavasti riskialttiimpaa kiinteistön muiden sähköasennusten kannalta. Kysy siis matalalla kynnyksellä apuamme sähkölaitteiden ja muiden tuotteiden valinnassa!

Voit myös kysyä tuotteelle hintaa meidän kauttamme. Käytämme aina hyväksi todettuja ja standardin mukaisia laitteita ja kalusteita, jotka hankimme vain alan luotettavista tukuista. Kattava tuotetuntemuksemme takaa kestävän lopputuloksen ja huoltovarmuuden.

Kun tarvitset sähkömiestä Tuusulassa!

Meille asiakaslähtöinen työskentely on tärkeässä asemassa. Haluamme luoda pohjan onnistuneelle asiakaskokemukselle heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Kun tilaat sähköasennuksiin liittyvät palvelut ja tuotteet kauttamme, saat luotettavan takuun ja lisäksi tarvittavat korjaus- ja muutostyöt ovat helposti saatavilla myös jatkossa. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen ja reilu, ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi sähkömiehen palveluille!

Sähköliike Tuusulassa palvelee