kärkisähkö Oy

Sähköasennus Kerava

Tilaa sähkömies Keravalle

Kärkisähkö on laatutietoinen sähköpalvelu

Taasko se sulake paloi? Vai ilmenikö jokin muu sähkövika? Vai tarvitsetko kenties uudistusta kiinteistön valaistus- ja lämmitysratkaisuihin tai laajempaa talotekniikan remonttia? Kärkisähkö on laatutietoinen, kattavat sähkömiehen palvelut tarjoava sähköliike, jonka toiminta ulottuu myös Keravan alueelle. Tarjoamme monipuoliset sähköasennuksiin sekä sähköjen muutos- ja korjaustarpeisiin liittyvät työt kotitalouksille, taloyhtiöille, remontti- ja rakennusliikkeille sekä muille yrityksille. Ammattitaitoiset asentajamme palvelevat joustavasti asiakas edellä.

Tutustu sähköliikkeemme palveluihin ja ota yhteyttä Kärkisähköön, kun tarvitset sähkömiestä Keravalla.

Jätä sähköasennus ammattilaisille

Sähkövian yllättäessä voit kääntyä nopeasti puoleemme! Sähköliikkeemme on erikoistunut vianpaikannukseen ja vikojen korjaamiseen. Mikäli esimerkiksi kiinteistösi sulake palaa jatkuvasti, huomaat kodin sähkölaitteessa vikaa tai jotain muuta normaalista poikkeavaa ilmenee sähköasennuksissa, tulee osaava sähkömies hälyttää paikalle. Sähkölaitteita tai muita vikoja ei tule koskaan korjata itse! Sähkövian laajuus voi olla huomattavasti ilmenevää ongelmaa suurempi, eikä varmuutta vaurion aiheuttajasta saa ilman asiantuntevan sähköliikkeen tarkastusta. Sähkövikojen korjaaminen itse on vaarallista sekä sinulle että kiinteistöllesi.

Kun tarvitset sähköasennuksia Keravalla!

Toteutamme kestävät ja luotettavat ratkaisut kiinteistön sähköihin, oli kyseessä sitten remontti, viankorjaus, sähkökalusteiden päivitys tai muu talotekniikan muutostyö. Kun tilaat sähköasennuksiin liittyvät palvelut ja tuotteet sähköliikkeeltämme, saat luotettavan takuun ja lisäksi muutos-, laajennus- ja huoltotyöt ovat helposti saatavilla tulevaisuudessakin. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen ja panostamme onnistuneeseen asiakaskokemukseen heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Ota yhteyttä niin hoidetaan sähkösi kuntoon!

Sähköliike Keravalla

kärkisähkö sähkötyöt

Saat kauttamme myös tasokkaat sähkötuotteet, laitteet ja kalusteet

Käytämme töissämme aina laadukkaita sähköalan tuotteita, kuten kaapeleita ja kalusteita. Mikäli olet itse hankkimassa sähkötuotteita tai laitteita, voit myös kysyä tuotteelle hintaa meidän kauttamme! Hankimme tuotteet alan luotettavista tukuista. Kattava tuotetuntemuksemme takaa sähköasennusten laadukkaan lopputuloksen ja huoltovarmuuden. Autamme asiakkaitamme mielellämme paitsi sähköasennusten suunnittelussa, myös sähkötuotteiden valinnassa, jotta voimme mahdollistaa asennustöidemme pitkän elinkaaren. Kysy siis matalalla kynnyksellä apuamme sähkölaitteiden ja muiden tuotteiden valinnassa!